Hama Universele notebook-netadapter "Slim & Light", 19V/65W

  • Hoogwaardige kwaliteit in afwerking, prestaties en veiligheid
  • Netaanslutiing van 100 –240 V, geschikt voor wereldwijd gebruikt in combinatie met landspecifieke adapter
  • Kabelbinders met klittenband ter voorkoming van kabelwirwar
  • USB-Power-Socket voorziet verdere USB-toestellen van stroom
  • LED geeft de toestand van het toestel aan
  • Compact reisformaat is ideaal voor onderweg

aangeraden verkoopprijs

54,99 EUR

Toon online winkels Toon winkelpunten
Referentie: 00200000
EAN-Code: 4047443426567

Slank, licht en energiebesparend

De Hama Laptopvoeding

Mobiel werken en thuiskantoor zijn dé trends van het moment. Maar om onderweg of thuis te kunnen werken, heeft u eerst de juiste apparatuur nodig, zoals laptopvoedingen. Is je batterij leeg, maar heb je je voeding op het werk laten liggen? Of op zakenreis geweest en de voeding daar achtergelaten?

Dan is het tijd voor een tweede voeding: zo begin je altijd opgeladen aan al je projecten, van mobiel werken tot zakenreizen naar thuiskantoor.

Energie besparen én efficiënt werken

Onze voeding voldoet aan de nieuwe EUP-richtlijnen

Gelijk waar je ook werkt, je moet tegenwoordig altijd je persoonlijke CO²-uitstoot in de gaten houden. Aangezien deze laptopvoeding voldoet aan de EUP-richtlijn, ook wel bekend als de Ecodesignrichtlijn, hoef je je geen zorgen te maken over je reserve laptopvoeding. Het doel van deze EUP-richtlijn is om 500.000 ton CO² te besparen door gebruik te maken van zuiniger externe voedingen. Onze laptopvoeding verbruikt minder energie, is milieuvriendelijker, garandeert een hoger rendement en heeft een veel lager stroomverbruik wanneer hij niet in gebruik is. Wie had gedacht dat je op zo'n eenvoudige manier je CO²-balans groen kon houden?

co2-footprint

Energie + Design = Slank & Licht

Vaarwel zware stroomvoorziening! De compacte laptopvoeding voelt zich even goed op kantoor als op reis. Met een mix van glanzende en matte afwerkingen bespaart de stroomvoorziening niet alleen energie, maar doet dat ook op een stijlvolle manier. Hij past in elke draagtas of laptophoes.

00200000
adapterservice

Voor iedere laptop, de juiste adapter

Met zeven meegeleverde adapters past deze laptopvoeding op de meeste laptops. Maar toevallig niet voor de jouwe? Dankzij onze adapterservice sturen wij u binnen enkele dagen gratis de juiste adapter toe. En dat in slechts drie kleine stappen:

  1. Naar onze website Adapterservice gaan
  2. Je laptopmodel, Hama-lader en contactinfo invullen
  3. Verzenden

Laptopvoeding mét extra

usb

Bijkomende USB-poort

Tablets en smartphones begeleiden ons door het leven van alledag. Maar het is belangrijk om ze steeds van energie te kunnen voorzien, zodat ze altijd beschikbaar blijven. Maar USB-slots zijn nu vrij schaars, zeker op slanke notebooks. Hama zorgde dan ook voor een extra USB-aansluiting in het compacte ontwerp van zijn laptpvoeding. Zo kun je jouw mobiele apparaten direct binnen handbereik aan de laptopvoeding opladen in plaats van bij een veraf gelegen stopcontact.

light

Wanneer het licht brandt, weet je dat hij goed laadt

Een LED-functie-indicator brandt op de voedingseenheid. Zo weet je altijd of je alles goed hebt aangesloten en je laptop zijn voeding krijgt. Als de LED-display niet oplicht, vloeit er ook geen stroom.