Hama Universele USB-C-notebook-netadapter, Power Delivery (PD), 5-20V/45W

Max. Uitgangsvermogen

92 W 65 W 45 W

Max. Uitgangsstroom

4,60 A 3,25 A 3 A
  • Hoogwaardige kwaliteit in afwerking, prestaties en veiligheid
  • Geïntegreerde IC herkent het aangesloten toestel automatisch voor een efficiënt en geoptimaliseerd opladen
  • Geoptimaliseerd laadproces ontziet de accu en verlengt daarmee de technische levensduur
  • Comfortabel en snel verbinden dankzij aan beide zijden te gebruiken USB-C-stekker
  • Netaanslutiing van 100 –240 V, geschikt voor wereldwijd gebruikt in combinatie met landspecifieke adapter
  • Kabelbinders met klittenband ter voorkoming van kabelwirwar

aangeraden verkoopprijs

41,99 EUR

Toon winkelpunten
Referentie: 00200005
EAN-Code: 4047443426611

USB-C-voeding

Slank, licht en energiebesparend

Mobiel werken en thuiskantoor zijn dé trends van het moment. Maar om onderweg of thuis te kunnen werken, heeft u eerst de juiste apparatuur nodig, zoals laptopvoedingen. Is je batterij leeg, maar heb je je voeding op het werk laten liggen? Of op zakenreis geweest en de voeding daar achtergelaten?

Dan is het tijd voor een tweede voeding: zo begin je altijd opgeladen aan al je projecten, van mobiel werken tot zakenreizen naar thuiskantoor.

Energie besparen en efficiënt werken

Onze voeding voldoet aan de nieuwe EUP-richtlijnen

Gelijk waar je ook werkt, je moet tegenwoordig altijd je persoonlijke CO²-uitstoot in de gaten houden. Aangezien deze laptopvoeding voldoet aan de EUP-richtlijn, ook wel bekend als de Ecodesignrichtlijn, hoef je je geen zorgen te maken over je reserve laptopvoeding. Het doel van deze EUP-richtlijn is om 500.000 ton CO² te besparen door gebruik te maken van zuiniger externe voedingen. Onze laptopvoeding verbruikt minder energie, is milieuvriendelijker, garandeert een hoger rendement en heeft een veel lager stroomverbruik wanneer hij niet in gebruik is. Wie had gedacht dat je op zo'n eenvoudige manier je CO²-balans groen kon houden?

co2-footprint

Design voor je bureau én onderweg

Vaarwel zware stroomvoorziening! De compacte laptopvoeding voelt zich even goed op kantoor als op reis. Met een mix van glanzende en matte afwerkingen bespaart de stroomvoorziening niet alleen energie, maar doet dat ook op een stijlvolle manier. Hij past in elke draagtas of laptophoes.

Power Delivery

Vliegensvlug terug een volle batterij

Snel laden dankzij de USB-C aansluiting: Power Delivery (PD) betekent laden aan hoge snelheid. Hierdoor kun je jouw notebook veel sneller opladen dan met een conventionele USB-verbinding. je laptop is in een mum van tijd weer klaar voor gebruik.

USB-C-laptopvoeding met extra

Voor het laden van alle USB-C-toestellen

Wanneer je laptop genoeg energie heeft, kijk dan ook even naar de batterij van je andere USB-C-toestellen zoals je smartphone, tablet of power Pack. Met de veelzijdige USB-C-aansluiting, heb je ook hen in een mum van tijd opgeladen. De geïntegreerde IC herkent het aangesloten apparaat en kan zo optimaal en efficiënt laden. Op deze manier krijgt je toestel altijd precies de optimale hoeveelheid energie.