Sluiten ✕

Use of cookies: We use so-called cookies to ensure an optimal user experience. Further information

I agree

uRage – Perfecte controle tijdens het PC gamen met accessoires van hoge kwaliteit

It´s time for U to Rage

WAT IS URAGE?

uRage is het assortiment gaming accessoires van Hama. Sinds 2010 bieden we gaming producten van hoge kwaliteit met uitmuntende features, aan een eerlijke prijs. Hama’s range of gaming accessories for you.

Ons motto: “door gamers voor gamers” – want enkel echte gamers begrijpen wat belangrijk is.

WAT BIEDT URAGE?

uRage geeft je alles wat je nodig hebt voor een stevige gaming sessie. Je vindt uRage gaming muizen, maar er zijn ook bijpassende gaming toetsenborden en headsets in dezelfde stijl.

Naar de sets

Daarnaast vind je ook ergonomische muismatten, gamepads en booster-folies van uRage.

GAMING MUIZEN

uRage gaming muizen bieden pixel-precies gamen en exacte bewegingen. Het ergonomisch design van uRage producten laten je toe om urenlang te gamen.

Fantastische eigenschappen van uRage muizen:

  • Extreem lage grip Teflon-sliders
  • Goede grip
  • Antislip rubberen oppervlak op de kritische punten voor hogere nauwkeurigheid
  • De 500 Hz polling rate zorgt voor een onmiddellijke transmissie van je bewegingen en commando's naar je computer.
  • OMRON click switches garanderen een blijvende, betrouwbare transformatie van je klikken naar actie
  • Avago chipsets voor een lange levensduur

HET VLAGGENSCHIP VAN DE URAGE MUIZEN: URAGE UNLEASHED

Snel ingesteld - snelle reacties

Switchen tussen snelle manoeuvers en precies mikken in shooters? Dankzij de dpi speed dial button is dat geen probleem bij de “uRage Unleashed” draadloze gaming muis. Met onze gaming muizen heb je altijd volledige controle over al je gaming bewegingen. Kies tussen 800, 1600, 2400 en 4000 dpi zodat je met 1 druk op den knap klaar bent voor iedere situatie. De clou: in 1 blik zie je welke DPI-instelling je gebruikt. De LEDs schijnen namelijk in een verschillende kleur naargelang de instelling: green, blue, red or violet. Zo hou je niet alleen je DPI in de gaten, maar geniet je ook van een cool kleureffect.

Jij hebt de controle

De vijand staat voor jou, klaar om je te vernietigen. Nu moet het snel gaan - maar dat is geen probleem met de “Unleashed” van uRage: met deze muis ben je de tegenstander altijd te snel af. De 6 precisieknoppen geven je reacties razendsnel door. De 5 instelbare knoppen geven je een aangepaste gaming ervaring, zodat je altijd kan kiezen wat iedere knop afvuurt.

ONZE TIP

Kies voor een lage dpi-instelling voor precies gamen en nauwkeurig mikken. Een hogere DPI-instelling (4000 dpi) is beter voor snelle bewegingen.

GAMING TOETSENBORDEN

(uRage toetsenborden zijn geschikt voor shooters (FPS), Strategie (RTS), role playing games (RPG) en massive multi-player online games (MMO). De perfecte gamer-uitrusting: precieze toetsenbordaanslagen voor een extreem snelle input en reactietijden, maar ook een ergonomisch design voor lange gaming sessies. Alle toetsenborden zijn uitgerust met anti-ghosting, zo kun je meerdere acties tegelijk uitvoering door verschillende toetsen in te drukken.

GAMING HEADSETS

De noise-cancelling van de microfoon geeft je TeamSpeak™ of Skype™ commando's helder en duidelijk door, zodat jij en je team op dezelfde golflengte zitten. En als er iets is wat anderen niet mogen horen: iedere uRage headset is uitgerust met een mute-functie.

De extra lange kabel aan onze headsets geeft je de vrijheid die je nodig hebt, hoe complex de situatie ook wordt. Iedere uRage headset is afgewerkt met comfortabele cups, net wat je nodig hebt voor urenlang gamen.

Further Accessories

Perfecte registratie door de muis met onze muismatten