Sluiten ✕

Use of cookies: We use so-called cookies to ensure an optimal user experience. Further information

I agree

Accessoires voor de nieuwste iPhones

iPhone XS | iPhone XR | iPhone XS Max

Apple presenteerde zijn nieuwste iPhone. De drie nieuwe kleinoodjes verschillen in displaygrootte en design.

Wat zijn de verschillen:

  • De Apple iPhone XS heeft een scherm van 5,8" en een grotere camera.
  • De Apple iPhone XR heeft alle functionaliteiten van de iPhone XS en XS Max, maar is uitgerust met een 6,1" LCD-scherm en is dus goedkoper dan de twee andere modellen.
  • Het laatste model is de iPhone XS Max en is dankzij zijn displaygrootte van 6,5" en zijn bijna randloos scherm een waardige opvolger van de iPhone X Plus.

Bescherming voor de nieuwste paradepaardjes van Apple

Zoals steeds, voorzien we een competent productassortiment en professionele bescherming. Voor elk van de drie modellen vind je verschillende booklets en covers die je waardevolle smartphone voorzien van de nodige bescherming. Om het scherm te beschermen tegen krassen en barsten hebben we natuurlijk ook gepaste bescherming: de Hama beschermfolie en -glas. Zo is je nieuwe iPhone beschermd en hoef je je geen zorgen meer te maken over schokken en krassen - je smartphone is in veilige handen!


Booklets en covers
Beschermfolie en -glas

Laat je nieuwe iPhone niet zonder energie vallen!

Elk van de drie nieuwe iPhones ondersteunen draadloos laden. Maar in de verpakking zit enkel een bedrade Lightning-lader. Hama biedt draadloze Qi laadoplossingen. Daarenboven bieden we nog steeds conventionele Lightning laders.


Qi laadoplossingen
Lightning-laders

Puur entertainment

Zoals voorgaande iPhone-modellen hebben ook deze drie nieuwe toestellen geen audiojack-toegang, wat betekent dat je niet naar muziek kan luisteren terwijl je laadt. Maar hier heeft Hama de oplossing: met onze draadloze headsets en Bluetooth headphones, kan je tegelijk luisteren naar je favoriete muziek en je smartphone opladen.


Draadloze headsets
Bluetooth headphones