Use of cookies: We use so-called cookies to ensure an optimal user experience. Further information

STYLE Je telefoon met DESIGN LINE

Trendy. Stylish. Modern. Cool cases and covers for your smartphone with the Design Line

Voor zowel een cover of een tas: de bescherming van je smartphone is de basis. Maar nog belangrijker is het extra’tje: het design. Je smartphone moet als accessoire uitdrukking geven aan je karakter, creativiteit en individualiteit. Daarom heeft Hama Design Line gecreëerd: covers en booklets voor modieuze en trendbewuste fashion victims.

Be individual, be you!

Glamorous Nights

Vandaag is een mooie dag om te dansen.

De cover voor een glamoureuze entree en uitstraling. Hij schreeuwt simpelweg “Hier ben ik” en blaast de competitie weg terwijl je prachtige prestaties ten bedre brengt in de disco, op het feest en zelfs in de stralende zon. Breng schittering in uw leven.

Naar de producten

Glamorous Stripes

When in doubt, add glitter.

Over horizontale strepen kan je denken wat je wil. Maar in het geval van de cover "Glamorous Stripes" geven die stroken vonken glamour aan alledag. Een saaie cover heeft iedereen, met deze word je de ster! Let it shine!

Naar de producten

Tantor

Je bent sterker dan je denkt!

De kracht en wijsheid van een hele olifantenkudde zit vervat in de “Tantor” cover. Niets weerspiegelt meer authenticiteit dan de ethnische look, en met de “Tantor” blijft ook je smartphone niet achter.

Naar de producten

Lotus

In de kleinste dingen, toont de natuur haar grootste wonderen.

Vind rust in jezelf en laat de wereld maar rond je ronddraaien. Haal inspiratie uit de natuur zoals delicate lotusbloemen en verwen je smartphone met een ethnische look. Zet je smartphone in zen-modus!

Hathi

Travel far enough until you meet yourself!

Laat je wegvoeren van je smartphone-cover – naar India, naar Afrika, waar grote olifantenkuddes door de savanne zwerven en waar jij ze gadeslaat. Volledig in ethnische stijl: zelfs je smartphone toont zich een ware globetrotter.

Naar de producten

Georgia

Elegantie heeft weinig met mode te maken, maar met stijl.

De charme van een koloniaal huis met een vintage toets, dat is de inspiratie van de “Georgia”-cover. Wanneer je graag iets bijzonders hebt, dan ga je niet verkeerd met dit tijdloos design.

Naar de producten

Mandala

Er gaat niets boven rustig en onbekommerd dansen.

Wanneer ben je het meest jezelf? Dansend als een zorgeloze hippie op het strand, naast een heerlijk geurend bos? Even onbezorgd is deze “Mandala”-cover met zijn delicate rubberen afwerking. Innerlijke en uiterlijke harmonie: de mandala brengt ze beide samen.

Naar de producten

DESIGN LINE accessoires