Sluiten ✕

Use of cookies: We use so-called cookies to ensure an optimal user experience. Further information

Richtlijnen, normen & conformiteittests

Elke productcategorie heeft zijn individuele richtlijnen.

Er zijn een aantal richtlijnen waaraan moet voldaan worden en die moeten worden nageleefd door onze kwaliteitscontrole. De verschillende instanties controleren nauwgezet of aan deze richtlijnen daadwerkelijk werd voldaan.

HAMA-TESTSPECIFICATIES EN VOORNAAMSTE EUROPESE RICHTLIJNEN


Niet alle aspecten vallen onder specifieke, Europese richtlijnen, normen en voorschriften. Dat is de reden waarom we onze eigen testspecificaties hebben geïmplementeerd die op alle manieren voldoen aan die van onafhankelijke, erkende testinstituten.

die van onafhankelijke, erkende testinstituten op alle mogelijke manieren. We hechten er bijzonder veel belang aan dat onze producten naar behoren functioneren en dat onze accessoires perfect functioneren in combinatie met een eindapparaat. Onze accessoires moeten de functies van het terminalapparaat ondersteunen en verbeteren. We moeten er ook voor zorgen dat de functies die we zien overeenkomen met de specificaties in de bedieningsinstructies.

CONFORMITEITSTESTS DOOR EXTERNE TESTPARTNERS

Onze producten worden over het algemeen getest door geaccrediteerde testlaboratoria. Deze conformiteitstests zijn gebaseerd op productvereistenprofielen die we intern hebben gemaakt en die alle relevante testparameters bevatten. Onze testpartners zijn onder andere:

TÜV, Intertek, SGS, Bureau Veritas & Dekra