Sluiten ✕

Use of cookies: We use so-called cookies to ensure an optimal user experience. Further information

Onze experten

Expertise in alle domeinen

Het Hama-team van deskundigen bestaat uit meer dan 50 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de vele productcontroles, inspecties en steekproeven.

Algemene elektronica


Deze afdeling is verantwoordelijk voor het testen van een breed gamma aan producten in de categorie: Home en Living, antenneaccessoires, hoofdtelefoons en SAT producten.

Voeding & batterijen


Het stroom en batterijen departement test nauwgezet de pasvorm, veiligheid en vooropgestelde eigenschappen van onze batterijen.

Computers & accessoires


Het kwaliteitscontroleteam is verantwoordelijk voor het testen van computeraccessoires. Ze testen de afzonderlijke functies van toetsenborden, muizen, enz.

GSM


Deze afdeling test diverse accessoires zoals opladers en Bluetooth headsets wat betreft hun compatibiliteit met smartphones.

KABLES


Onze kabels worden onderworpen aan doorgedreven testen. Deze afdeling controleert eveneens de kwaliteit van stekkerdozen en producten voor gebruik in voertuigen.

Mechaniek


Deze afdeling is verantwoordelijk voor het testen van alle niet-elektronische apparaten, zoals tassen, statieven en muurbeugels.

Technische data


Het technische datateam is verantwoordelijk voor de technische documentatie, zoals gebruiksaanwijzingen of montage instructies.