Sluiten ✕

Use of cookies: We use so-called cookies to ensure an optimal user experience. Further information

I agree

Bereikbaarheid


Komende van Antwerpen

Op de E17 richting Gent, neemt u de afrit Destelbergen. Op die afrit kiest u de R4 richting Eeklo. Blijf de R4 volgen tot u de E40 kan nemen. Volg de E40 richting Brussel tot afrit 17-Wetteren. Neem die afrit en hou links om richting Wetteren te blijven aanhouden. Voorbij het rond punt, neemt u de eerste straat rechts (Vantegemstraat, net na de gebouwen van Bouwmaterialen De Witte). En u bent er: Hama NV is het eerste gebouw dat u voor u ziet.

Komende van Oostende, Kortrijk of Gent

Op de verkeerswisselaar E17-E40 in Zwijnaarde neemt u de E40 richting Brussel. Op de E40 rijdt u tot afrit 17-Wetteren. Neem die afrit en hou links om richting Wetteren te blijven aanhouden. Voorbij het rond punt, neemt u de eerste straat rechts (Vantegemstraat, net na de gebouwen van Bouwmaterialen De Witte). En u bent er: Hama NV is het eerste gebouw dat u voor u ziet.

Komende van Brussel

Neem de E40 richting Oostende. U volgt die tot afrit 17-Wetteren. Daar draait u rechts de baan richting Wetteren op. Vervolgens neemt u de eerste straat rechts (Vantegemstraat, net na de gebouwen van Bouwmaterialen De Witte). En u bent er: Hama NV is het eerste gebouw dat u voor u ziet.