Hama Digital Radio, DR1000 FM/DAB/DAB+, zwart

  • Het modernste luisterplezier: ruisvrij en digitaal met DAB/DAB +, maar ook met conventionele FM-ontvangst
  • Met de twee sneltoetsen kunt u uw favoriete zenders opslaan en ze zonder zoeken direct oproepen
  • Extra groot 4"-TFT-display voor een overzichtelijke weergave van informatie
  • Begin de dag met uw favoriete station en twee geheugenplaatsen voor het alarm: voor beide wektijden instelbaar of het alarm eenmalig, dagelijks, op werkdagen, in het weekend of alleen op speciale dagen actief moet zijn
  • Voor iedereen die gewoon probleemloos naar radio wil luisteren: met draaiknop en grote knoppen voor een intuïtieve bediening

aangeraden verkoopprijs

129,00 EUR

Toon winkelpunten
Referentie: 23054897
EAN-Code: 4047443475503

DR1000 digitale radio

Eenvoudig muziekgenot

Wil je ook naar je favoriete radiozenders luisteren in een ruisvrije DAB-kwaliteit? Dat kan perfect met de nieuwe Hama DR1000! Met de twee sneltoetsen, een gemakkelijk navigatiemenu en de draaiknop kan je simpelweg je favoriete zenders opslaan. Of je nu naar uitgebreid nieuws wilt luisteren, top 30-hits of liever klassieke muziek - met de Hama DR1000 DAB-radio heb je een uitstekende geluidskwaleit en kan je genieten van een ruisvrij signaal.

Vier presets voor uw favoriete DAB-zenders

Met de juiste DAB-zender begin je de ochtend in een opperbeste stemming. Een rondje popliedjes, het laatste nieuws of misschien wat groovy oldies om je wakker te maken? Je kan je all time favorite DAB-zenders het beste opslaan op de vier directe keuzeknoppen - één druk is dan voldoende om uw favoriete zender af te spelen.

Extra groot scherm:

Alle informatie in één oogopslag

Heb je het soms moeilijk om de tekst op de verpakking te ontcijferen? Of moet je ook je ogen dichtknijpen als je de krant leest? We get it. Vanaf een bepaalde leeftijd loopt het visueel wat minder vlot. Deze digitale radio maakt niet alleen het navigeren makkelijker, maar heeft ook een extra groot 4" TFT-display. Navigeren door het menu is kinderspel. Met één blik op het display ben je meteen op de hoogte van de muziek, de artiest, de datum, het uur en extra info van het radiostation.

Geïntegreerde wekkerradio

Ga ontspannen slapen, word goedgehumeurd wakker

Geen slaapproblemen meer met de DR1000 radio. ‘s Ochtends kan de radio je begeleiden bij het opstaan en kan je kiezen met welke radiozender je gewekt wil worden. Daarnaast kan je twee alarmtijden opslaan. Ideaal wanneer je een flexibel weekprogramma hebt.

Altijd intens geluid

Geniet van een geweldig geluid met onze DAB-radio. Met de antenne en zijn 5 watt (rms) kan je op elk moment van de dag genieten van DAB/DAB+ en FM ontvangst. Is je huisgenoot minder enthousiast over jouw gekozen muziekgenre? Dankzij de geïntegreerde koptelefoonaansluiting kan jij rustig verder genieten en blijft het geluid uitstekend klinken.