Hama Cover "MagCase Finest Feel PRO" voor Apple iPhone 13 Pro Max, groen

Kleurtoon

Groen Bordeaux Zwart Rood
  • Geïntegreerde, perfect uitgelijnde magnetische ring maakt Wireless Charging mogelijk voor de nieuwste iPhone 13 Pro Max
  • Perfecte automatische positionering geoptimaliseerd voor draadloze opladers
  • Uitstekende bescherming: Het siliconen hoesje beschermt de iPhone tegen stoten en krassen
  • Het hoesje is compatibel met alle originele Apple MagSafe- en Hama MagLine-producten
  • Flexibele cover met bijzonder zijige rubber-finish voor een aangename haptiek
  • Antislip-oppervlak van silicone zorgt voor een aangename grip in de hand
  • Zachte voering ter bescherming van de gevoelige behuizing

aangeraden verkoopprijs

31,99 EUR

Toon winkelpunten
Referentie: 00196988
EAN-Code: 4047443473035

Stijlvolle bescherming voor je iPhone 13 Pro Max

De "MagCase Finest Feel PRO" cover

Breng de sfeer van het bos in je leven en op je smartphone. Met deze cover in diep donkergroen heb je altijd het gevoel van zalige rustgevende boswandelingen in je hand. Puur genieten!

Deze hippe cover met een zachte binnenvoering beschermt je smartphone tegen vuil, krassen en stoten. De cover is speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 13 Pro Max. Dankzij de geïntegreerde magnetische ring ondersteunt hij ook draadloos opladen. Bovendien kan de iPhone aan magnetische houders worden bevestigd zonder de telefoonhoes te verwijderen.


Betrouwbare bescherming tegen krassen en stoten

Je hebt haast en gooit snel de belangrijkste dingen in je handtas: portemonnee, telefoon, sleutels. Je hoort een krassend geluid - de sleutel van de voordeur gleed over de smartphone en er zit nu een kras op de gevoelige behuizing. Met de "MagCase Finest Feel PRO" back cover kan dit niet gebeuren!

Dankzij de zachte binnenvoering beschermt de robuuste hardcover de kwetsbare achterkant van je iPhone tegen stoten en krassen. Jouw smartphone is nu helemaal klaar voor het dagelijkse leven, en je hoeft je geen zorgen te maken over scherpe voorwerpen of onhandige kinderhanden.

Iphone + MagCase: de perfecte match

Bij het ontwikkelen van deze covers hebben we ervoor gezorgd dat alle knoppen en alle aansluitingen volledig perfect bruikbaar blijven met aangebrachte case. Dankzij de magnetische ring die in de back cover is geïntegreerd, is de telefoonhoes compatibel met alle originele Apple MagSafe producten en met onze Hama MagLine producten. Dus als je onderweg bent, kan je je smartphone bijvoorbeeld aan een MagSafe autohouder bevestigen of je telefoon opladen via een magnetische inductielader.

To the entire MagLine series

Zijdezachte bescherming

Deze cover heeft een speciale anti-slip coating van rubber waardoor hij zijdezacht aanvoelt en in tegenstelling tot andere telefoonhoesjes niet ruw aanvoelt of zo glad is dat je telefoon op elk moment uit je hand zou kunnen glippen.