Hama Univ. smartphonehouder fiets, voor apparaten met een breedte van 5-9 cm

Je hebt een grote fietstocht gepland maar kent de route niet uit het hoofd? Wanneer je jouw smartphone wil gebruiken om te navigeren, mag je hem niet gewoon in de hand houden. Met onze universele smartphonehouder ga je gegarandeerd veilig de juiste richting uit op je volgende fietstochtje.

  • Makkelijk te bedienen dankzij te verstellen houderwangen voor een individuele aanpassing op het toestel
  • Optimale uitlijning: het toestel kan dankzij een kogelscharnier 360° worden gedraaid en is qua hellingshoek instelbaar, perfect voor hoog- of dwarsformaat
  • Eenvoudige montage aan de stuurstang met klembout

aangeraden verkoopprijs

32,99 EUR

Toon online winkels Toon winkelpunten
Referentie: 00178251
EAN-Code: 4047443345042

ALTIJD OP DE JUISTE WEG

MET DE UNIVERSELE SMARTPHONEHOUDER VOOR DE FIETS

Je hebt een grote fietstocht gepland maar kent de route niet uit het hoofd? Wanneer je jouw smartphone wil gebruiken om te navigeren, kun je hem niet gewoon in de hand houden. Dat is levensgevaarlijk en terecht verboden. Met onze universele smartphonehouder ga je gegarandeerd veilig de juiste richting uit op je volgende fietsescapade.

UNIVERSEEL

Dankzij de beweegbare beugels kan je deze houder gebruiken voor toestellen van 5 tot 9 cm. Zo kun je praktisch elke amartphone aan een stuur met een diameter tot 30 mm bevestigen - of het nu gaat om een fiets, motorfiets, e-bike of scooter. Wanneer je aankomt op je bestemming haal je jouw smartphone met één druk op de knop uit de houder.

VEILIGHEID VOOR ALLES - VEILIGE BEVESTIGING VAN JE SMARTPHONE

Met de schuifbare bevestigingsbeugels kunt u de houder precies aanpassen aan uw toestel. Een elastische band zorgt voor extra houvast en veiligheid. Of je nu houdt van een rustige fietstocht langs de rivier of met hoge snelheid op uw mountainbike de berg afdaalt - je kan er zeker van zijn dat je smartphone stevig in de houder zit. Natuurlijk moet ook de behuizing van uw smartphone te allen tijde beschermd zijn. De stuurhouder is daarom zo ontworpen dat je smartphone in de beschermhoes van de stuurhouder past. Het apparaat is ook zonder cover optimaal beschermd, omdat de bevestigingsbeugels, het steunvlak, de steunvoeten en de stuurbevestiging met hard rubber zijn opgevuld.

.

Met onze universele fiets-smartphonehouder komt u veilig en zonder omwegen op uw bestemming aan.