Hama Bewakingscamera, wifi, voor buiten, nachtzicht, opname, 1080p, wit

De bewakingscamera geeft je een duidelijk beeld van je oprit tot je tuinhuis - in haarscherpe, Full HD-kwaliteit. Dankzij bewegingsdetectoren, live-streaming en nachtzicht kun je jouw huis en terrein via de smartphone in de gaten houden - voor veilig wonen.

  • Onze bewakingscamera werkt zonder een gateway (hub): u hebt geen extra apparaat nodig en bespaart extra kosten doordat het stopcontact een directe wifi-verbinding met de camera tot stand brengt
  • Zeer scherpe beelden: wie er ook op uw perceel sluipt - op de beelden van de buitencamera in Full HD 1080p herkent u alles en iedereen
  • Gedetailleerde beelden in het donker: dankzij infrarood-nachtzicht kunt u ook 's nachts op de camerabewaking vertrouwen
  • Wifi-bewakingscamera reageert op bewegingen: als de camera een beweging registreert, kunt u een pushmelding krijgen of automatisch een opname laten starten
  • Meer lokale opslag zonder de cloud dankzij de microSD-kaartsleuf: geheugenkaarten tot 128 GB bieden voldoende ruimte voor uitgebreide video-opnames, zodat er geen opnamemateriaal verloren gaat
  • Stap voor stap naar een Smart Home: Met de Hama Smart Home-app kunt u uw slimme huis met een willekeurig aantal Hama Smart Home-producten uitbreiden en koppelen
  • Op de bank of in de strandstoel: met de Hama Smart Home-app en de wifi-camera hebt u overal en altijd de controle over perceel, tuin en voordeur
  • Amazon Alexa of Google Assistant: gebruik spraaksturing om het livebeeld van de wifi-buitencamera eenvoudig op apparaten met een scherm weer te geven

aangeraden verkoopprijs

76,99 EUR

Toon online winkels Toon winkelpunten
Referentie: 00176576
EAN-Code: 4047443443557

Buitencamera aangesloten op het netwerk:

Camerabewaking met bewegingsmelder, nachtzicht en intercomfunctie - voor een veilig huis

Wanneer je jouw woning ziet, voel je je dan gewoon veiliger? Huur dan een portier in: onze bewakingscamera houdt goed in de gaten wat er zich buiten de voordeur, in de tuin of in de carport afspeelt. Met de Wifi-camera hou je jouw eigendommen in de gaten en bescherm je jezelf tegen inbraak en diefstal. Dankzij de vele functies kun je de Wifi-bewakingscamera ook als intercomsysteem bij de voordeur gebruiken, kun je jouw kinderen die in de tuin spelen in de gaten houden of de marter 's nachts op heterdaad betrappen voordat hij doorheen de remkabel is geknabbeld.

Wifi-gestuurde bewaking wordt kinderspel

Eenvoudig te installeren zonder gateway

Zonder een extra hub (ook wel bridge of gateway genoemd) maakt de wifi-bewakingscamera een directe verbinding met de router. Veel andere smart producten voor thuisgebruik hebben zo'n hub nodig. Bij Hama werkt Smart Home volgens het motto "Made Simple" - zonder veel bijkomende installaties of extra apparaten - wat kosten en moeite bespaart. Binnen enkele minuten heb je de de buitencamera snel en slim in je thuisnetwerk geïntegreerd.Steeds een oogje in het zeil

De smartphone in combinatie met de Hama Smart Home app is je oog op je woning: je tuin, erf, garage, terras en voordeur worden niet alleen vanuit je huis bewaakt, maar ook wanneer je onderweg bent. Start de live-stream wanneer je een piepje hoort bij de tuinpoort of als je het gewoonweg spannend vindt om 's nachts dieren op stap door je te bekijken. In slechts enkele stappen integreer je de bewakingscamera in het WiFi-netwerk en configureer je de app. Je vindt gedetailleerde stap-voor-stap instructies in onze gebruikershandleiding.

Breed kijkbeeld van 110°

We willen dat je zoveel mogelijk oppervlakte in het oog kan houden. Daarom is onze WLAN-bewakingscamera uitgerust met een 110°-groothoeklens. Zo krijg je een zeer grote bewakingsradius. Je ziet de postbode dus niet alleen als hij al bij de voordeur staat, maar ook wanneer hij de tuinpoort opent - afhankelijk van de positie van de camera. De hoek van de camera kan naar boven of naar beneden worden bijgesteld, zelfs nadat hij al aan de gevel is bevestigd. Zo houd je alles in de gaten.

Haarscherpe beelden in Full HD 1080p

Grandioos en vlijmscherp: het maakt niet uit wie of wat er op je terrein is, alles is te herkennen. De Full HD-kwaliteit met 1080p maakt een duidelijk en gedetailleerd beeld mogelijk - regen noch snelle bewegingen verminderen de beeldkwaliteit. En dat is slecht nieuws voor inbrekers en vandalen, goed nieuws voor de spelende kinderen in de tuin, die je ondanks de snelle bewegingen precies kunt herkennen. Perfect voor kinderverjaardagen: je bereidt de verjaardagstaart of -snacks voor en verliest ondertussen de stoeiende groep kinderen niet uit het oog.

Video-opname

Je kunt uitgebreide video-opnamen opslaan op een microSD-kaart met een capaciteit tot 128 GB (gebruik van de cloud is niet nodig). Of je nu bewijs wil verzamelen bij vandalisme, of je wilt gewoon die magische ontmoeting met een vos vastleggen - met de WiFi-camera met geïntegreerd microSD-kaartslot beschik je over extra, lokale opslagruimte. Bijzonder praktisch: de bewegingsdetectie start automatisch de opname. De MPEG-4-video wordt gefilmd in Full HD aan 1920 x 1080 px. Je kunt je video tegen betaling ook in de cloud opslaan.tot 128 GB

1920 x 1080 px

tot 20 dagen

via App

Steeds paraat:

Bewegingsmelder en ruisdetectie

De pakjesbezorger gooit je pakketjes over het tuinhek, maar nooit op hetzelfde moment van de dag? Wil je niet de hele nacht naar het live-beeld staren om te ontdekken waar de marter zich in de garage verbergt? De bewegingsdetectie van de beveiligingscamera werkt als een bewegingsmelder. Als de camera een beweging detecteert, start de video-opname automatisch en ontvang je direct een pushmelding op je smartphone.

Met de WiFi-buitencamera ben je bovendien dubbel beveiligd, want ook als er lawaai is, krijg je een pushmelding. Was het gewoon de hond die blafte of zit er meer achter? De gevoeligheid van de geluidsherkenning kan worden aangepast: van hoog (65 dB) tot laag (85 dB).


Hoe werkt de push-melding?

De meldingen verschijnen als een pop-up op je telefoon zonder dat je de app hoeft te openen. Hierdoor kun je zeer snel reageren. Natuurlijk kun je de push-melding ook altijd volledig uitschakelen of zo instellen dat de pop-up verschijnt, maar zonder geluid. Om te voorkomen dat je overspoeld zou worden met meldingen, bijvoorbeeld wanneer een lawaaierige vrachtwagen voor je huis stopt of de vuilnisman langskomt, volgen onze pushmeldingen niet sneller dan 60 seconden op elkaar. Als je wil, kun je de functie ook volledig uitschakelen.

Intercom-functie

Dankzij de microfoon en luidspreker in de bewakingscamera is ook een intercomfunctie mogelijk. je kunt niet alleen de persoon voor de voordeur zien, maar ook met hem of haar praten zonder de voordeur te hoeven openen. Dit is veilig, want je weet nooit of het echt de postbode is die aanbelt. Zelfs als je onderweg bent, kun je hem vertellen dat hij het pakje op het terras of in de garage achterlaat. Dat bespaart je een tripje naar het postkantoor.

Ook veilig in het donker met de nachtkijker

Dankzij de infrarood-nachtzichtkijker richt de camera zich ook in het donker op elke beweging: het maakt niet uit of de vos en de haas elkaar in de tuin goedenacht zeggen, een inbreker rondsluipt of tieners door de tuin hossen - je bent altijd op de hoogte.

Compatibiliteit

De buitencamera is te combineren met al onze Hama Smart producten. Bijvoorbeeld met een lamp die is aangesloten op het Wifi-netwerk. Als je het live-beeld op de Amazon Echo Show of de Google Nest Hub wilt bekijken, doe je dat eenvoudig met een spraakcommando.

Meer veiligheid dankzij de multi-user functie

Meer ogen, zien ook meer: door de multi-user functie hebben ook meer personen toegang tot de camera en de Hama Smart Home-App. Dit is enorm handig wanneer als je op vakantie bent of wanneer je ziek bent, want ouders, familieleden of buren kunnen bijvoorbeeld het huis, tuinhuis, garage,... mee in de gaten houden.

Je kan in de app tot vijf personen als familieleden toevoegen. Deze vijf mensen hebben dan toegang tot alle apparaten tot je hun lidmaatschap opzegt. Je kunt ook individuele apparaten aan bepaalde gebruikers toewijzen.

Creëer scenes en automatische acties

Haal maximum gemak uit je smart producten en gebruik scenario's en automatische acties

Onze WiFi-camera kan heel wat aan, als je hem koppelt aan andere smart home producten of bepaalde scenario's instelt. Dit is heel gemakkelijk te doen met onze app. Eenvoudige, alledaagse handelingen kunnen perfect worden geautomatiseerd met slimme thuissystemen.

Scenario's en automatiseringen maken het alledaags leven zoveel comfortabeler:

Scenario's

maken het leven eenvoudiger

Scenario "Camera":
Wanneer het licht buiten, ingeschakeld wordt, wordt de gevoeligheid van de buitencamera automatisch ingesteld op "laag".

Scenario "Buitenshuis":
Wanneer je dit scenario activeert, worden alle lichten in het huis uitgeschakeld en wordt de bewegingsdetectie van de camera's geactiveerd.

Scenario "Thuis":
Bij alle buitencamera's wordt de bewegingsdetectie en het alarm geactiveerd, zodat je weet wanneer er iets in de tuin beweegt. Terwijl bij de binnencamera de bewegingsdetectie en het alarm uitgeschakeld wordt.

Automatisaties

In combinatie met andere producten

Je kan de bewegingsdetectie of het bewegingsalarm van de bewakingscamera via een timer schakelen. Zo hoef je de bewegingsdetectie niet handmatig te starten.