Hama Presenter "Spot-Pointer", digitale laserpointer, spot-illumination, loep

Present, focus and impress - instead of fiddling around chaotically with the laser pointer. Our innovative presentation remote control helps you to grab attention and get arguments across in a nutshell. What's more: the digital presenter can also be used for video calls.

 • Trek de aandacht van de kijker: Met de afstandsbediening kunt u de punt van de laserpointer digitaal binnen uw presentatie verplaatsen
 • Spot on: Gebruik de Spot-Illumination-functie om belangrijke informatie uit te lichten
 • Focus stellen: Praktische vergrootglasfunctie waarmee u details zoals tabellen, kaarten, etc. kunt vergroten
 • Eenvoudig te gebruiken: Met de drie knoppen op de presenter schakelt u gemakkelijk over tussen de dia's en de weergaveopties
 • Alles wat u nodig hebt: de SD-kaart in de dongle bevat de benodigde software en biedt extra geheugen voor uw presentatie
 • Presenteer op tijd: U kunt een timer voor uw presentatie instellen - de resterende is op het display van de presenter te zien
 • Opladen binnen 2 uur
 • Langdurige metgezel: De presenter heeft een ingebouwde accu en kan tot wel 3 maanden door u worden gebruikt

aangeraden verkoopprijs

54,99 EUR

Toon online winkels Toon winkelpunten
Referentie: 00139917
EAN-Code: 4047443456144

Maak uw punt

Professionele presentaties met de Hama spot-pointer

Kwartaalcijfers, bedrijfsrapporten, productvoorstellingen, persconferenties, workshops of universitaire Powerpoint-presentaties: indrukwekkende en dynamische presentaties zijn een springplank - zowel op professioneel als studievlak.

De spot-pointer trekt de aandacht van het publiek en legt de focus op specifieke onderwerpen. Onze innovatieve afstandsbediening is het perfecte hulpmiddel voor alle Skype-meetings: een persoonlijke presentatie, een videoconferentie met collega's of klanten in het buitenland.

Digitale aanwijzer zonder laser

Videogesprekken, webinars of thuisonderwijs: digitale presentaties maken de laserpointer overbodig. Onze geavanceerde presenter is uitgerust met een gyroscoop en een versnellingsmeter. Zo detecteert de aanwijzer alle handbewegingen, zodat je de plek op het projectie- of beeldscherm kunt bepalen.

In tegenstelling tot conventionele laserpointers straalt deze presenter geen laserlicht, maar geeft hij een digitale cursor weer. Daardoor is er - in tegenstelling tot optische lasers - geen risico voor de ogen van het publiek en heb je ongestoorde bewegingsruimte.

Vier verschillende functies voor een vlotte presentatie

Overtuig het luisterende publiek van al jouw ijzersterke argumenten met vier presentatiefuncties.

 • De digitale pointer projecteert een rode stip op een specifiek punt in de presentatie, zoals een traditionele laserpointer.
 • De Spot-Illumination-functie - de naam zegt het zelf - werkt als een spotlicht. Je kan deze functie bijvoorbeeld gebruiken om specifieke gebieden in een tabel of grafiek uit te lichten.
 • De air mouse geeft je functionele controle over de cursor. Je kan deze functie gebruiken om video's te starten, links te openen, tutorials te geven en nog veel meer.
 • Ten slotte kan je het vergrootglas gebruiken om in te zoomen op niet te missen details van een kaart of foto.

Een oog op de klok

Presenteer met een handige timer

Snel ter zake komen met alle belangrijke informatie: dat is nu eens exact wat een presentatie dynamisch maakt. Je kan echter gemakkelijk de tijd uit het oog verliezen tijdens een voordracht. Gebruik gewoon de timerfunctie van de presentator om een tijdslimiet in te stellen. Op het display van de controller zie je de resterende tijd. Zodra het aftellen is afgelopen, trilt de aanwijzer discreet om te laten weten dat het stilletjes aan tijd wordt om af te ronden.

Manuele afstandsbediening

voor een intuïtieve controle

Je kent het wel: je drukt op de verkeerde knop en het scherm gaat op zwart of je gaat per ongeluk terug naar de vorige slide in plaats van de volgende. Het ziet er niet professioneel uit en kan je zelfs uit concentratie brengen. De afstandsbediening in onze presentatie is beperkt tot drie knoppen met de belangrijkste functies. Hiermee kan je gemakkelijk navigeren doorheen de slides en schakelen tussen de vier functies.

Je vaste presentatiepartner

Je kunt blind op onze presenter vertrouwen: hij laat je niet in de steek, zelfs niet bij presentaties die meerdere uren duren. Als de geïntegreerde accu volledig is opgeladen, gaat de batterij tot 3 maanden mee. Een pictogram op het display herinnert je eraan om op te laden bij een laag laadpercentage.

Snelle installatie

De nodige software is opgeslagen op de microSD-kaart in de dongle. Steek de ontvanger in een vrije USB-poort van jouw laptop of PC, installeer de software gebruik meteen alle functies van de presentatie-afstandsbediening. De spot pointer is geschikt voor zowel Mac als Windows.

Trouwens, de geheugenkaart in de dongle heeft een capaciteit van maar liefst 2 GB. Dat betekent dat je alle zakelijke documenten en presentaties kan opslaan zonder een extra USB-stick. Handig toch?