uRage Mobiel gaming-toetsenbord "3rgo 1H"

Gamen zonder afleiding: focus volledig op je spel! Dit één-handig toetsenbord geeft je alle toetsen die je nodig hebt voor je spel, niets overbodig. Intuïtief typen gecombineerd met een mechanisch toetsenbord = supersnelle reacties.

aangeraden verkoopprijs

52,99 EUR

Toon winkelpunten
Referentie: 00113786
EAN-Code: 4047443402264

Dedicated gaming toetsenbord

Wil je de onnodige toetsen op je gaming toetsenbord weglaten? Als gepassioneerde en efficiënte gamer heb je ze ook niet nodig - ze leiden alleen maar aandacht af terwijl je je wilt concentreren op het essentiële.

Met het 3ergo 1H-toetsenbord bestuur je je games op een gerichte, doelgerichte en strategische manier zonder tijdvertragende bewegingen. Elementaire game-uitrusting van uRage: Het ontwerp met één hand bied je alle sleutels die je echt nodig hebt voor gaming direct onder je vingertoppen, waardoor hij ideaal is voor shooters, strategie- en rollenspellen.

Precies, snel en duurzaam

Dit mechanische toetsenbord is gericht op gaming rendement. Naast de indeling van het klavier spelen ook de toetsenmechanica een belangrijke rol. Met de "3ergo 1H" worden uw commando's nauwkeurig en snel uitgevoerd. De duurzame mechanische toetsen brengen uw reactiesnelheid naar een nieuw niveau: een symbiose van een perfect resetpunt en nauwkeurig gevoel. Dit betekent: sneller, preciezer, beter - en overwinning!

Bij lange matches kan je concentratie dalen, maar je kunt het tijdverlies gemakkelijk compenseren met dit gamertoetsenbord. Vooral in kritieke situaties, zoals een snelle strategiewijziging, domineer je elke ronde met een mechanisch toetsenbord.

STARTKLAAR VOOR EEN MARATHONSESSIE

Bouw urenlang aan je verdediging en versla je tegenstanders: met de "3ergo 1H" spaar je jouw polsen dankzij een ergonomische steun. Je hand wordt minder belast en de pijn in de pols wordt vermeden.

Anti-Ghosting / N-Key-Rollover

Meerdere toetsen tegelijk indrukken - anti-ghosting maakt het mogelijk - zonder vergrendeling of vertraging. Zo kun je snel reageren en meerdere acties tegelijk uitvoeren. Je behoudt te allen tijde de controle.

Night-Vision-Mode

We laten je niet in het donker. Een hele nacht door trekken? Geen probleem met de Night Vision-modus in RGB-kleuren. Met achtergrondverlichting vind je snel de juiste knop, zelfs in het pikkedonker. De kleur kan eenvoudig en individueel worden aangepast - verschillende LED-modi maken je toetsenbord superhelder en -overzichtelijk.

En voor alle Fortnite-fans

Met de "3ergo 1 H" speel je niet alleen op de PC, maar hij is ook compatibel met Fortnite op de PS4.